Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Άξιοι Λάκωνες Σπαρταθλητές

Άξιοι Σπαρταθλητές οι Μ. Ξενάκη, Γ. Τσάκωνας, Χρ. Αναγνωστάκος

   Με περίσσιο πάθος κι αστείρευτες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις έφεραν εις πέρας τον μεγάλο στόχο τού τερματισμού στο 40ο Σπάρταθλον και οι τέσσερις Σπαρτιάτες Δρομείς, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση για παρθενική φορά.

Μετά τον Γιώργο Κουλόγιαννη, η Μαρία-Στέλλα Ξενάκη τερμάτισε ένα λεπτό πριν τις 4 το μεσημέρι με χρόνο 33:13:31, που την έφερε στην 60η θέση της γενικής κατάταξης.

Στη συνέχεια, στις 5:08΄ μμ κατέφθασε στο άγαλμα του Λεωνίδα και ο Γιώργος Τσάκωνας με χρόνο 34:22:20, κατατασσόμενος στην 96η θέση.

Τέλος, με επίδοση 35:31:26 κάλυψε τη διαδρομή ολοκληρώνοντας τον αγώνα και ο Χρήστος Αναγνωστάκος στις 6:16΄ μμ (143η θέση).
Όλοι τους έτυχαν θερμότατου καλωσορίσματος από φίλους, συναθλητές, συγγενείς και το πολυάριθμο κοινό που βρίσκονταν στον άγαλμα του Λεωνίδα για να τους αποθεώσει και να τους καταχειροκροτήσει.
                                   
 





Πηγή:https://lakonikos.gr/athlitismos/item/162296-aksioi-spartathlites-oi-m-ksenaki-g-tsakonas-xr-anagnostakos
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου