Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Εκδρομή στον Επικούρειο Απόλλωνα!

Στον Επικούρειο Απόλλωνα!!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή  η εκδρομή του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΥΛΟΙ» στον αρχαιολογικό χώρο Βάσσες Αρκαδίας στον Επικούρειο Απόλλωνα! 

Στην εκδρομή είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε ως Σύλλογος «Λακεδαιμονίων Πολιτεία» και μαζί με πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το χώρο, ακολουθήσαμε την ξενάγηση και την ιστορική γνωριμία του χώρου με τον "αρτιότατο" Παντελή Κοντογιάννη.


Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο ίδιο χώρο παραβρεθήκαν φίλοι και ακόλουθοι της Αρχαίας Ελληνικής Παράδοσης από την Αττική, Αχαΐα, Ηλεία, Αρκαδία και Λακωνία! 



Μετά το πέρας της της Αρχαιολογικής γνωριμίας και ενημέρωσης του πλήθους για τον Ιερό χώρο του Επικούρειου Απόλλωνος και έχοντας την ευκαιρία να είναι ανάμεσά μας, επικεφαλείς ιερείς της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκεία από την Αθήνα όπως και ο εκπρόσωπος Λακωνίας και ο εκπρόσωπος περιφέρειας Πελοποννήσου της Αρχαίας Ελληνικής θρησκείας, πραγματοποιήθηκε σεμνή τελετή προς τιμή του θεού Απόλλωνα με αυθόρμητη μάλιστα όσο και συγκινητική συμμετοχή όλου του κόσμου.








Η εκδρομή έκλεισε με στάση στην Ανδρίτσαινα για φαγητό και συζήτηση πριν την επιστροφή!

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Ελλήνων Δίαυλοι για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου