Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Προβολή του "εργου" του Ρασσιά από το ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ

 ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ

Οι Λάκωνες χαιρετίζουμε την την προσπάθεια του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ να προβάλει  και να αναδείξει το συγγραφικό έργο του Λάκωνα και ΕΛΛΗΝ "αγωνιστή" Βλάση Ρασσιά.

Είναι σίγουρα μια ιστορική στιγμή, με την συμμετοχή ανθρώπων που έχουν πρωτοστατήσει και αγωνιστεί για την Επαναλλήνιση του λαού μας ήδη από τις αρχές του 90, μας δείχνουν τον δρόμο της κοινής στόχευσης και αγαθής συμπόρευσης όλων των Ελληνοκεντρικών Ομάδων.

Οι Λάκωνες στεκόμαστε δίπλα σε κάθε ενωτική κίνηση!

Δηλώσεις ΕΛΛΙΝ.Α.Ι.Σ

"Το ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε στις 28/5/23, για την σπουδαία συγγραφική προσφορά του ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ η οποία υπήρξε κραυγή καθοδήγησης στο καίριο και ευαίσθητο ζήτημα της επανελλήνισης με 38 τουλάχιστον συγγράμματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τιμήθηκε επίσης, η ακάματος εκδότρια του εκδοτικού οίκου ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ Μαρίνα Ψαράκη η οποία υπήρξε και σύντροφος του συγγραφέα, επί 30 συναπτά χρόνια.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν παρεμβάσεις-τοποθετήσεις, από τον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ Κωνσταντίνο Σαμπράκο και τον Αντιπρόεδρο Ευστράτιο Περσίδη οι οποίοι αμφότεροι τόνισαν την ενότητα όλων όσων μεριμνούν, καθένας από το μετερίζι του, για τα πάτρια ειωθότα και νομιζόμενα.

Ο Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του Β. Ρασσιά ''ΥΠΕΡ της των ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΣΟΥ'', έκδοση ''Ανοιχτή Πόλη'' και η Μαρίνα Ψαράκη έκλεισε την εκδήλωση συγχαίροντας το ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ για την κατάκτηση του ευκτήριο οίκο του και τελειώνοντας με την γνωστή φράση του Βλάση Ρασσιά: '' Ότι δεν έχουμε πατρίδα να υπερασπισθούμε, αλλά μια πατρίδα να απελευθερώσουμε...''"


Δηλώσεις ΨΑΡΑΚΗ

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του σωματείου ΕΛΛΗΝ.Α.ΙΣ για τα δύο όμορφα δώρα που μου πρόσφεραν. Την υπέροχη κολόνα ιωνικού ρυθμού, που έγινε η βάση του μικρού αγάλματος του Διός και το κόσμημα με τους ρόδακες.

Ευχαριστώ για την ευγένειά τους, το φιλικό περιβάλλον που μου προσέφεραν, την ευκαιρία να γνωρίσω καινούριους φίλους και γενικότερα να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα της παρουσίασης ενός καινούριου βιβλίου. Επίσης ευχαριστώ πολύ και τους παλιούς μου φίλους που ήρθαν εκεί. Κατάλαβα από την υποδοχή τους, ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτίμησαν την προσπάθεια μου να βάλω το λιθαράκι μου προς την τροχιά της Επαναλλήνισης καθώς και την προσωπική μου απλόχερη προσφορά προς κάθε τι ανθρώπινο.

Τέλος να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που περιέβαλαν με αγάπη τα βιβλία των εκδόσεων.

Όπως είπα και στην ομιλία μου, είναι άλλο το συνεννοούμαστε και άλλο το να συμφωνούμε. Μπορεί να μην συμφωνήσουμε ποτέ, όμως είναι απαραίτητο να συνεννοούμαστε για να πάει πάρα κάτω το μεγάλο μας Όραμα το Όραμα της Επανελλήνισης.

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζοντας οι Θεοί θα σάς έχουν καλά όλους. Οι Θεοί είναι κοινοί για όλους εμάς, είναι αγαθοί και οι ύμνοι μας απευθύνονται στους ίδιους Θεούς, είτε ανήκουμε στην λεγόμενη εθνική θρησκεία, είτε στην αρχαία ελληνική, ή σκέτο στην ελληνική. Εμείς ξέρουμε τι εννοούμε.

Οι Θεοί μας είναι ίδιοι για όλους εμάς. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί."













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου